Kad visus metus lydėtų sėkmė, užbaikite pradėtus darbus. Rudenį atsivers naujų perspektyvų.

MOTERIMS

Ožiaragius globojanti planeta – Saturnas, todėl šio ženklo žmonės užsispyrę, ištvermingi. Jie tvirtai stovi ant kojų, nebijo atsakomybės. Jie būna puikūs vadovai, bet ne pavaldiniai.

Šiais metais bus daug su asmeniniu gyvenimu ir profesine veikla susijusių įvykių. Ateityje – didžiulės permainos. Apgalvokite galimybę išvykti į kitą miestą ar netgi į užsienį, juk niekas nesutrukdys jums išbandyti tokios galimybės. Pasiruoškite būsto remontui ar bent perstatyti baldus.

Atkreipkite dėmesį į organizmo būklę. Vasarą išvykite į sveikatingumo stovyklą ar pan., kad pastiprintumėte organizmą. Ramybė, meditacijos ne tik sustiprins, bet ir padės save atrasti. Jūsų pasaulėžiūra taip pat kardinaliai keisis. Balandį pajusite galingą dvasinį pakylėjimą, tada kils žinių, pažinimo troškimas. Palankus laikas kelionėms, dvasinėms praktikoms. Rudenį daugiau bendraukite su draugais.

Asmeninis gyvenimas

Iki rugsėjo asmeninis gyvenimas bus kupinas romantikos. Tikėkite įvairių pažinčių, ryškių pasimatymų ir netikėčiausių nuotykių. Tik nepameskite galvos, kad nepasiduotumėte iliuzijoms. Patartina būti atsargioms ir apdairioms. Jei santykiuose su mylimuoju ištiks nemalonumai, stenkitės išlaikyti blaivų protą. Nesivykite to, ko nesugrąžinsite, raskite jėgų gyventi toliau. Nuo liepos ramiau reaguosite į asmenines problemas, baigiantis vasarai dėmesį perkelsite draugams, visuomeninei veiklai. Rugsėjį galbūt išsiskirsite su brangiu žmogumi. Vėliau suprasite, kad viskas tik į gera. Ilgamečių porų santykiai rugsėjį tik sustiprės.

Svajonių vyras

Pirmą pusmetį svajosite apie emocionalų, subtilų, dvasingą partnerį, kuris palaikytų sunkią akimirką. Antrą pusmetį vertinsite draugystę su įdomiu, neeiliniu žmogumi, kuris padės išsivaduoti iš senų problemų.

Darbas ir karjera

Darbe susiklostys ne pati lengviausia padėtis. Nepaisant jūsų atsakingumo, kantrybės, sugebėjimų, iki rudens kilimo karjeros laiptais nesitikėkite. Susitelkite į save, stiprėkite, kad atėjus laikui pakaktų energijos naujiems projektams. Tiesa, iš pradžių užbaikite pradėtus darbus. Padėtis pradės taisyti nuo liepos, o spalį atsivers stulbinamų galimybių.

VYRAMS

Ožiaragiai atkakliai siekia tikslo. Kad pasiektų tikslą, jie pasiryžę daug dirbti ir daug ko atsisakyti. Iš išorės jie atrodo griežti, rūstūs, bet viduje yra jautrios asmenybėms, kurioms reikia palaikymo.

Asmeninis gyvenimas

Jei esate jaunas ir neturite gyvenimo draugės, 2012 m. pradžiugins romantiškais nuotykiais. Iki liepos mėgaukitės susitikimais, pasimatymais, jis suteiks jums įkvėpimo. Stenkitės būti apdarūs, kai kurios pažintys su priešingos lyties atstovėmis gali ir nuvilti. Nuo rugsėjo meilės nuotykiai pabos, pasidarys kur kas įdomesni draugiški nuotykiai, bendravimas su bendraminčiais. Šeimyniniams santykiams niekas negresia. Palankiausias laikas suartėti su partneriu – rugpjūtis.

Svajonių moteris

Paslaptinga nepažįstamoji, kerinti mįslingu žavesiu – jūsų pirmo pusmečio idealas. Jums norėsis išgyventi meilę, švelnumą. Antrą pusmetį sulauksite aktyvių, savimi užtikrintų moterų dėmesio, kurios įpratusios ne kalbėti, o veikti.

Darbas ir karjera

Pernykščiai sunkumai darbe tęsis iki pat šių metų rudens. Net jei turite domių planų ir projektų, ne iš karto pavyks juos realizuoti. Neskubinkite įvykių, palaukite, tada prieš jus tikrai atsivers daugelis perspektyvų. Spalį bus daugiau galimybių tobulėti.

***************

Sėkmės kompasas

Be gailesčio atsisakykite to, kas paseno ir nebereikalinga. Atsiverkite naujoms galimybėms.

Žvaigždžių valanda

Sėkmė tikrai aplankys – tiek laukėte, kad tiesiog esate jos verti. Spalis – teigiamų permainų mėnuo, patikėsite savimi ir įgyvendinsite savo sumanymus.

Draugai ir kolegos

Puikūs metai bendrauti. Rudenį gali visiškai pasikeisti aplinka. Venkite ginčų, intrigų su kolegomis, ypač nuo rugpjūčio.

Emocijos

Sunkumus darbe parsinešite namo ir nesąmoningai bandysite išsilieti ant artimųjų. Pasistenkite susivaldyti ar bent jau taip reikšti emocijas, kad netraumuotumėte artimųjų.

Kelionės

Nuo balandžio iki rugsėjo – labai palankus laikas tolimoms kelionėms. Sausį, vasarį, kovą geriau vykite į žinomas vietas. Tiesa, ir tai neapsaugos nuo nesklandumų.

Sėkmė ir sveikata

Daugiausiai dėmesio turite skirti psichologinei sveikatai. Atkurti dvasinę pusiausvyrą padės meditacijos ir joga. Tikra sėkmė ir išsivadavimas iš problemų laukia rudenį.

Turite didžiulį potencialą, tiesa, net jis ne visada padės įveikti išorinius sunkumus. Rinkitės kitą taktiką – plaukite pasroviui ir laukite savo valandos. Tai pasakytina ir apie darbą ir apie kitas gyvenimo sritis. Šiuo metu norisi viską iš esmės pakeisti. Sveikintinas troškimas. Jėgų antplūdį pajusite rudenį, o iki jo kaupkite energiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)