Pilnai ar bent dalinai šis užtemimas bus matomas Šiaurės, Pietų Amerikoje, Vakarų Europoje, Ramiojo Atlanto, Arkties vandenyno ribose. Ir nors Lietuvoje jis matomas nebus, būdami jautresni, galite pajausti jo poveikį.

Užtemimas vyks Avino ženkle, aktyvuota bus Avino – Svarstyklių ženklo ašis. Ši užtemimo diena – svarbių pasirinkimų ir apsisprendimų laikas, raginantis pasirinkti, kaip gyvensite toliau, kokias mintis ir kokius veiksmus rinksitės, ką paliksite praeityje, o ką pasiimsite į rytdieną, Jis, galima sakyti, užvers kovo 25 -os dienos Mėnulio užtemimo atvertą greito atoveiksmio veidrodinį koridorių.

Ši diena pasižymės stipria energija, tad ypač svarbu bus ją nukreipti ne griovimo, o geresnio gyvenimo kūrimo linkme. Panaudokite šią energiją keisdami į gerą savo gyvenimą.

Užtemimo stipri energija gali suteikti stiprų impulsą dvasinei transformacijai: skatinti įveikti nerimą ir nepasitikėjimą rytdiena, vidines abejones ir baimes, nuspręsti rinktis ateitį kuriančius konkrečius žingsnius. Labiau vertinti tai, ką turite brangiausio, – savo laiką. Branginti kiekvieną savo gyvenimo dieną, vertinti ir jausti dėkingumą tam, ką sukūrėte ir jau turite.

Praktiški patarimai šiai užtemimo dienai

1. Šią dieną ypač svarbi bus vidinė ir išorinė švara ir tvarka, tad diena tiktų namų ir darbo aplinkos pertvarkai. Atlaisvinkite erdvę naujiems, geriems dalykams.

2. Šią dieną ypač svarbūs jūsų vidinę ramybę gausinantys geri įpročiai ir ritualai.

3. Esant aktyvuotai Svarstyklių – Avino ženklų ašiai , šią dieną reikėtų neskubėti kelyje, būti atidesniems buityje, visa kam skirti daugiau, nei įprastai, laiko, atrasti savo vidinį balansą.

4. Labai svarbūs bus ir tarpusavio kontaktai. Venkite aštrių pasisakymų, santykių aiškinimosi ir konfliktų, nepradėkite negatyvių ciklų. Bendrauti rinkitės su jus suprantančiais ir mylinčiais, jiems būtinai pasakykite ką nors gero ir džiugaus, padėkite, kuo galite, pasidalinkite, kuo esate turtingi.

5.Viena svarbiausių gerų savybių šiai dienai – dėkingumas. Tad išreikškite jį Visatai, Kūrėjui, jums padėjusiems žmonėms.

Pasibaigus užtemimui ir prasidėjus jaunačiai, pasitikėdami Visata, savimi ir šalia esančiais, su naujomis jėgomis imkite kurti, gražinti ir gerinti savo gyvenimą, tarpusavio santykius, įgyvendinkite savo svajones.