Užtemimas vyks Svarstyklių ženkle 10-ame laipsnyje, esant artimai Saulės ir Lilit pozicijai, aktyvuota bus Svarstyklių – Žuvų ženklo ašis. Šis dalinis Saulės užtemimas užvers prieš tai buvusį Mėnulio užtemimo atvertą veiksmų atspindžio veidrodinį koridorių.

Jo metu gali sustiprėti abejonės, pergyvenimas dėl ateities, galite būti linkę sutirštinti spalvas, matyti tamsesnę gyvenimo pusę. Šis dalinis Saulės užtemimas atspindės Šviesos ir Tamsos kovos misteriją, jų siekį dominuoti. Juk norint, galėtume rasti žmonėse ne tik šviesos, bet ir tamsos, – svarbiausia tai, ką iš jų mes gyvenime renkamės, kam suteikiame savo galią. Tokie pasirinkimai galės ypač ryškiai pasimatyti šio dalinio Saulės užtemimo metu, tad spalio 2–3 –21 d. stebėkite įvykius ir ženklus. Pasirinkdami šviesą, galėsite suteikti jai didelę galią savo mintyse ir širdyje.

Penki patarimai, galintys padėti sustiprinti vidinę savo šviesą

1. Išvalykite namus, o kartu ir savo mintis nuo nereikalingų pergyvenimų ir baimių.

2. Uždekite žvakes ir mintimis įsileiskite jų šviesą į savo vidų.

3. Atsisakykite jums trukdančių įpročių: užrašykite tą įprotį ant lapelio, kurio norite atsisakyti ir sudeginkite žvakės ar židinio liepsnoje.

4. Paleiskite skaudinusią praeitį. Vizualizuokite mintimis; sunkesnius patyrimus įsivaizduodami kaip akmenukus su grandinėlėmis prie kojų, kurias nuo savęs atkabinate. Ir tada jums tampa lengviau eiti, judėti į priekį.

5. Po užtemimo nutarkite į gera keisti savo gyvenimą ir dalintis su kitais vidine šviesa, – meile ir gerumu, gražiomis mintimis ir darbais. Juk net viena uždegta žvake galima uždegti daugybę kitų žvakių.

Šviesių jums minčių, didelės vidinės jėgos keisti į gera savo gyvenimą!