Metų pradžia įdomi dalykiniais kontaktais, darbo susitikimais. Šiuo metu norėsis įvertinti tolesnes karjeros galimybes. Prasidėjus vasario 10-ą Drakono metams ir Saulei su Merkurijumi, o nuo 13-os vasario ir Marsui, bei nuo 16-os Venerai, judant jums opoziciniu Vandenio ženklu, darbai judėtų lėčiau, visa kam reikės daugiau nei įprastai laiko. Tad šis metas palankesnis atostogų išvykoms ir kelionėms.

Nuo kovo 10-os Merkurijui įžengus į Avino ženklą, prie kurio kovo 20-ą prisijungs ir Saulė, norėsis dažniau išreikšti savo poziciją, laikas ryžtingiems jūsų žingsniams. Laikotarpiu nuo Mėnulio užtemimo kovo 25-ą, bei artėjant ir įvykstant balandžio 8-ą Saulės užtemimui, svarbių finansinių klausimų geriau nespręsti.

Venerai judant Avino ženklu, galimos netikėtos pažintys. Saulei nuo balandžio 19-os įžengus į Jaučio ženklą, tinkamas metas ieškantiems naujų darbų pasiūlymų. Nuo balandžio 29-os Venerai atkeliavus į Jaučio, o nuo 30-os Marsui į Avino ženklą, palankus laikas nekilnojamo turto operacijoms, naujoje vietoje įsikūrimui, o kai kam, – transporto priemonės pirkimui.

Birželio mėnuo pasižymės permainingumu, netikėtomis pažintimis. Liepos 2-ą Merkurijui, o liepos 11-ą Venerai atkeliavus į jūsų ženklą, norėsis imtis organizacinių darbų. Į jūsų ženklą liepos 22-ą atkeliavus Saulei, dienos puikios draugystei ir meilei. O kai kam šiuo metu nuskambės Mendelsono maršas.

Rugsėjo ir spalio mėnesiai pasižymės darbų, reikalų gausa. O lapkritį į jūsų ženklą atkeliavus Marsui, – stiprės ir gilės jausmai. Gruodį daugiau laiko norėsis skirti gražių tarpusavio ryšių stiprinimui, saviraiškai bei kūrybai.

Įdomių jums 2024-ųjų!