Metų pradžia, Saulei ir Marsui viešint Ožiaragio ženkle, – ieškantiems veiklų jūsų karjeroms siekiams.

Prasidėję vasario 10-ą Žaliojo Medinio Drakono metai skatins vidinį augimą, jūsų kūrybines galias, apdovanos naujais sumanymais, bei idėjomis. Jaučio ženkle viešint Jupiteriui, kai kurie ryšis ir patys susikurti savo veiklą. Tam ypač jums tiktų laikas nuo balandžio 19-os, Saulei įžengus į Jaučio ženklą.

Nuo balandžio 29-os į Jaučio ženklą atkeliavus Venerai, spręskite susikaupusius finansinius klausimus. Šis ir gegužės mėnuo jums tiktų perėjimui į naują darbą, papildomų veiklų paieškoms, nekilnojamo turto įsigijimui. Gegužės 26-ą Jupiteriui iškeliavus į Dvynių ženklą, stiprės žinių troškulys, laikas tinkamas gilesnėms profesinėms studijoms. Birželio 6-ą į Jaučio ženklą atkeliavus Marsui, planuokite remonto-statybų darbus. Birželio 29-ą dieną Lilit iškeliavus iš jūsų ženklo, – jums gražus atsigavimo laikas.

Liepa jums – namuose jaukumo kūrimui, rūpestingam pasirūpinimui artimaisiais. Liepos 26-ą į jūsų ženklą įžengus Merkurijui, – kaip sportininkui antrojo kvėpavimo metas, palankus dalykiniams kontaktams, papildomų finansinių šaltinių paieškoms. Rugpjūtį Merkurijui judant retrogradine kryptimi, dažniau grįšite prie ankstesnių idėjų ir sumanymų.

Rugsėjo 22-ą Saulei įžengus į Svarstyklių ženklą, daugiau dėmesio skirkite dokumentų tvarkymui, darbus derinkite su poilsiu, o kai kas paplanuos šį laikotarpį smagias keliones.

Lapkritis jums – imuniteto ir sveikatos stiprinimui, stabilumo paieškoms. O gruodį norėsis stiprinti gražias tradicijas, kuo daugiau dėmesio skiriant šeimai, artimiesiems.


Gražaus augimo jums 2024-iais!