Metų pradžia – stiprių energijų. Vasario 10-ą prasidėję Drakono metai galės išjudinti vidinę jūsų energiją, naujomis idėjomis duoti ženklų postūmį. Vasario 19-ą Saulei, o 23-ią ir Merkurijui įžengus į Žuvų ženklą, stiprės jūsų kūrybinė galia. Šis ir kovo mėnesiai ypač svarbūs, bei reikšmingi tarpusavio santykių kūrimui ir vystymui.

Nuo kovo 20-os Saulei įžengus į Avino ženklą, norėsis greitų rezultatų, ženklių permainų. Tačiau kovo 25-ta – Mėnulio užtemimo metas, bei balandžio pradžia, nuo 5-os Venerai judant Avino ženklu, o taip pat balandžio 8-a, Saulės užtemimo laikas, nėra palankūs finansiniams reikalams, nekilnojamo turto operacijoms.

Tam tinkamesnis metas jums – vasara. Beje, balandžio 19-ą Saulei įžengus į jums opozicinį Jaučio ženklą, darbus derinkite su poilsiu, neapsikraukite per dideliu jų krūviu, jį tinkamai paskirstykite.

Balandžio 30-ą Marsui įžengus į Avino ženklą, lengviau pasieksite gerų rezultatų. O gegužės 20-ą Saulei, o 26-ą ir Jupiteriui perėjus į Dvynių ženklą, šį ir birželio mėnesiais ieškokite bendraminčių ir partnerių. Nuo birželio 21-os Saulei, Venerai ir Merkurijui judant Vėžio ženklu, jums – romantiškas laikas. Norėsis kuo daugiau dėmesio skirti tiems, kuriuos mylite, o taip pat namų jaukumo kūrimui.

Rugpjūtis ir rugsėjis tiktų jūsų lyderystei. O tvarkant dokumentus spalio pirmoje pusėje praverstų draugų bei kolegų patarimai, o kai kada – ir pagalba.

Lapkritis jums – gilių jausmų ir naujų galimybių metas. Atšventę gimtadienius, pajusite energijos antplūdį, pakylėtumą. Tad šis ir gruodžio mėnuo, – naujiems sumanymams, bei darbams. Jie palankūs jums draugystės ir meilės jausmų stiprinimui.


Šaunių pergalių jums 2024-siais!