O sparčiam judėjimui į priekį ypač palankus laikas nuo sausio 20-os, Saulei įžengus į jūsų ženklą. Tad ruoškite skrydžiui sparnus, kaupkite tam jėgas. Į jūsų ženklą įžengęs Plutonas ragins atsirinkti tikslus ir kryptis, o vasario 5-ą atkeliavęs Merkurijus džiugins naujomis idėjomis, bei sumanymais.

Vasario 10-ą prasidėjęs Žaliojo Drakono Metų ciklas skatins išsikelti naujus uždavinius, žengti tikslo link svarbius žingsnius. Šis laikas palankus dar tebeieškantiems savojo žmogaus, pažintims ir draugystės pradžiai. Venerai ir Marsui keliaujant jūsų ženklu, stiprės jausmai, o kai kada, – kelionių nuotaikos. Joms palankūs kovo ir balandžio mėnesiai.

Ypač sėkmingas laikotarpis jums prasidės gegužės 20-ą Saulei, 24-ą Venerai ir 26-ą Jupiteriui įžengus į Dvynių ženklą, būtų šis ir birželio mėnuo. Būtent šiuo metu lengviau rasite draugus, verslo partnerius, įdomią informaciją, tobulėjimo galimybes.

Vasara palanki norintiems kurtis naujoje gyvenamoje vietoje. O rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiai pasižymės kai kam permainomis darbuose. Rugsėjo 22-ą Saulei, o 26-ą Merkurijui atkeliavus į jūsų ženklą, galimas planų kitimas. O Svarstyklių ženkle įvyksiantis žiedinis Saulės užtemimas spalio 2-3-ią, gali paskatinti permąstyti savo tikslus.

Lapkričio ir gruodžio mėnuo – gilių jausmų, aistringų patirčių, kai kada galima ir nuotaikų kaita. Tai tinkamas metas atsirinkti gyvenime tai, kas jums turi išliekamąją vertę, o taip pat stiprinti imunitetą, kurti gražius draugystės ryšius.


Sėkmingo skrydžio jums 2024-siais!