Metų pradžia pasižymės lėtesniu tempu. Saulei viešint jums opoziciniame Ožiaragio ženkle, savęs labai nespauskite, darbus dažniau derinkite su poilsiu. Šis laikas ypač tiktų ir jūsų atostogoms.

Prasidėjus naujam Žaliojo Drakono metų ciklui, nuo vasario 10 d. gyvenimas palaipsniui gali pateikti visą pluoštą naujų, įdomių idėjų. Į Žuvų ženklą atkeliavus Saulei, nuo vasario 19-os jums palankus laikotarpis gabumų ir talentų atskleidimui, kūrybai. Kai kas atrasite naują įdomią veiklą, o, nuo vasario 23-ios į Žuvų ženklą atkeliavus Merkurijui, turėsite daugiau progų išreikšti psichologinius gabumus, bei kūrybinius, meninius talentus.

Finansiniams reikalams spręsti palankesnis metas nuo kovo 12-os, Venerai įžengus į Žuvų ženklą. Šiuo laikotarpiu galite lengviau rasti ir papildomą finansinį šaltinį. O kovo 23-ią prisijungus ir Marsui, būsite aktyvūs ir intuityvūs, linkę labiau pasirūpinti vyresnio amžiaus artimaisiais, pagelbėti savo artimui.

Vėlesnis laikas, kovo 25-ą Mėnulio užtemimo ir balandžio 8-ą Saulės užtemimo įtakoje, permainingas, galintis priminti amerikietiškus kalnelius. Šiuo metu ypač svarbu bus išlaikyti vidinį balansą, nenukrypti nuo pasirinkto tikslo.

Birželio 17-ą Venerai ir Merkurijui kartu įžengus į jūsų ženklą, jums – ypatingos dienos draugystei ir meilei, palankios norintiems kurti šeimą. O į jūsų ženklą birželio 21-ą atkeliavus Saulei, norėsis kuo daugiau dėmesio skirti jaukumo namuose kūrimui, savo šeimos nariams, harmoningų tarpusavio santykių stiprinimui.

Rugpjūtis palankus trokštantiems šeimos pagausėjimo. Šis mėnuo suteiks daugiau progų ir mažųjų šeimos narių talentų ir gabumų atskleidimui. Jis tiktų jums lyderystei, organizaciniams darbams.

Rugsėjo 5-ą į jūsų ženklą įžengus Marsui, ir jam viešint jūsų ženkle iki lapkričio 4-os, laikotarpis palankus remonto-statybų darbams, interjero atnaujinimui. Gruodį daugiau savo dėmesio skirkite gražių tarpusavio ryšių kūrimui ir stiprinimui, draugystei ir meilei, profesiniam ir asmeniniam tobulėjimui.


Džiugių patyrimų jums 2024-iais!