Metų pradžia suteiks progų permąstyti savo tikslus, pasirinkti naują kryptį, viršukalnę, į kurią kopsite. Prasidėję Žaliojo Drakono metai gali pateikti nemažai staigmenų, bei siurprizų. Pravers jūsų optimizmas, bei lankstumas.

Kovo 10-ą į Avino ženklą atkeliavus Merkurijui, o 20-ą – ir Saulei, norėsis įgarsinti naujas idėjas, aplinkinius supažindinti su savo planais. Tai metas naujiems jūsų žingsniams. Nuo balandžio 5-os Venerai keliaujant Avino ženklu, dažniau kils ir spontaniškų sumanymų. Pravers jūsų išmintingi sprendimai.

Į Avino ženklą balandžio 30-ą atkeliavus Marsui, gyvenimo tempas paspartės. Tai tinkamas metas nutarusiems daugiau laiko skirti sportui, aktyviam gyvenimo būdui. Saulei, Venerai ir Merkurijui judant Jaučio ženklu, gegužė – palankus laikas statybų-remonto darbams.

Balandžio 20-ą Saulei, 24-ą Venerai, o 26-ą ir Jupiteriui įžengus į jums opozicinį Dvynių ženklą, darbų tempas kiek palėtės. Tai tinkamas laikas išvykoms, kelionėms, jūsų atostogoms. Darbo klausimus spręsti palanku jums po birželio 21-os, Saulei perėjus iš jums opozicinio, į Vėžio ženklą. Juo judant Merkurijui ir Venerai, norėsis daugiau laiko skirti artimiesiems, labiau pasirūpinti savo namais.

Rugpjūtis – įdomus susitikimais, naujomis pažintimis bei pasiūlymais. Merkurijui judant retrogradine kryptimi, kai kas grįšite prie ankstesnių savo idėjų.

Rugsėjis ir spalis pasižymės darbų gausa, būtinybe giliau analizuoti situacijas. Šiuo metu svarbūs dalykiniai ryšiai, o namuose – tarpusavio supratimas.

Lapkričio 22-ą Saulei atkeliavus į jūsų ženklą, būsite energingi, greiti, lengvai spręsite iškilusius darbinius klausimus. O kai kam šis ir gruodžio mėnuo – naujų tarpusavio santykių kūrimui.

Šaunių sumanymų jums 2024-iais!