112
Kitas

Jautis

Antradienį – virsmo metas. Mėnulio jaunaties Mergelės ženkle, bei Veneros, susijungusios su Nusileidusiu Mazgu Svarstyklių ženkle, astrologiniai ritmai skatins patikrinti buvusias idėjas, prisiminti ir ankstesnius planus. Trečiadienį svarbių sutarčių geriau dar nepasirašinėti, – Venera susijungs su Lilit Svarstyklių ženkle. Ketvirtadienį į Vėžio ženklą įžengs Marsas. Jo ritmai ragins šiomis dienomis daugiau dėmesio skirti artimiesiems ir savo namams. O penktadienis palankus naujų sumanymų įgyvendinimui.

Savaitgalį kurkite nuotaikingą ir įdomų. Jo dienos – norintiems pasidžiaugti sodų derliumi, o taip pat svarbios pažintims bei tarpusavio santykių kūrimui.

Įdomios jums šios savaitės!

Avinas

Savaitė jūsų svarbioms permainoms. Jos dienos galės atnešti nemažai pokyčių veikloje, o kai kam, ir asmeniniame gyvenime.

Savaitės pradžioje patartina susidėlioti aiškų tolesnių veiksmų planą. Jautrūs Mėnulio ritmai gali įsiūbuoti emocijas, tad jau pirmosiomis dienomis kelionei į darbus skirkite daugiau, nei įprastai, laiko. Antradienį prasidėjusi Mėnulio jaunatis palanki naujų projektų pradžiai. Venerai susijungus su Nusileidusiu Mazgu jums opoziciniame Svarstyklių ženkle, tinkamas metas norintiems atiduoti tiek materialias, tiek ir moralines skolas.

O savaitės viduryje, Juodajam Mėnuliui susijungus su Venera jums opoziciniame Svarstyklių ženkle, patartina vengti finansinės rizikos. Ketvirtadienį Marso, įžengusio į Vėžio ženklą, astrologiniai ritmai ragins nukreipti pastangas ir jėgas šeimai aktualių klausimų sprendimui. Merkurijui dar viešint Liūto ženkle, penktadienis palankus dalykiniams susitikimams, naujų idėjų pateikimui.

O savaitgalį šaunu būtų dar surengti smagią iškylą ar susiruošti į trumpą kelionę.

Jautis

112
Kitas

Jautis