112
Kitas

Jautis

Savaitė prasidės Mėnuliui viešint Mergelės ženkle ir esant Svarstyklių ženkle artimai Nusileidusio Mazgo, Merkurijaus ir Saulės pozicijai. Tad ypač tiktų išmintis, kad gera nauja, gali būti prisiminta sena.

Trečiadienį, spalio 2-ą vakare, Svarstyklių ženkle esant artimai Saulės ir Juodojo Mėnulio pozicijai, prasidės žiedinis Saulės užtemimas, kuris baigsis spalio 3-ios naktį. Jo metu būtinas didesnis atsargumas kelyje. Šis laikas, – atsisakymui sunkesnių minčių, žalingų įpročių, viso to, kas trukdo jums judėti į priekį.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai ir Venerai viešint karališkajame laipsnyje, penktadienis tiktų naujiems jūsų sumanymams ir idėjoms.

Beje, Jupiteriui Dvynių ženkle ėmus judėti retrogradine kryptimi, netikėtai galite sutikti seniai matytus draugus ir pažįstamus. Sekmadienis būtų šaunus išvykoms ir kelionėms.

Sėkmės jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė, kurios dienos gali priminti aštriais prieskoniais pagardintą patiekalą. Šis laikas, – anksčiau pradėtųjų darbų užbaigimui.

Tam tiks jau savaitės pradžia. Esant artimai Saulės ir Nusileidusio Mazgo jums opoziciniame Svarstyklių ženkle pozicijai, palanku pabaigti anksčiau pradėtuosius projektus. O antradienį, esant jautresniems Mėnulio ritmams, tarpusavio santykiuose siekite kompromiso, bei sutarimo.

Trečiadienį vakare jums opoziciniame Svarstyklių ženkle prasidėsiančio ir ketvirtadienį naktį pasibaigsiančio, žiedinio Saulės užtemimo laikas ragins būti atidesniems kelyje ir buityje.

Prasidėjusi Mėnulio jaunatis penktadienį palanki būtų kūrybai, o taip pat tiktų pradėtų ir neužbaigtų projektų įgyvendinimui. Šią dieną Kylančiam Mazgui ir Chironui viešint jūsų ženkle, gali išryškėti ir anksčiau nutylėti reikalai. Tad jūsų greita reakcija ir išmintis ypač pravers.

Savaitgalį skirkite aktyviai fizinei veiklai, sportui, seniai matytų draugų susitikimams.

Jautis

112
Kitas

Jautis