112
Kitas

Jautis

Jau savaitės pradžioje Merkurijui įžengus į Skorpiono ženklą, stiprės kritiškesnis požiūris, tad jau pirmadienį ir antradienį tvarkant reikalus, darbuose, o ir namie, jums pravers diplomatiniai sugebėjimai.

Savaitės viduryje Mėnulio pilnaties ritmai, jam susijungus su Kylančiu Mazgu Avino ženkle, stiprins emocijas ir jūsų jausmus. Šią ir ketvirtadienio dienomis norėsis ir įdėtų pastangų greitesnių rezultatų.

Venerai pradėjus kelionę Šaulio ženklu, penktadienis palankus kolektyvo subūrimui, kūrybinių idėjų realizavimui, anksčiau pradėtųjų darbų pabaigimui.

Savaitgalis šaunus renginiams, o taip pat bičiulių susitikimams.

Gilių patyrimų jums šią savaitę!

Avinas

Emocinga savaitė. Jos dienomis Saulei viešint jums opoziciniame Svarstyklių ženkle, o Merkurijui judant Skorpiono ženklu, jums praverstų gilesnė situacijų analizė, kruopštesnis jų įvertinimas.

Merkurijui prisijungus prie Veneros Skorpiono ženkle, jau savaitės pradžioje aiškiau matysite esamus nesklandumus ir trūkumus. Tad jau pirmosiomis savaitės dienomis patartina bendraujant išlaikyti vidinę ramybę, dėl smulkmenų nekeliant audros stiklinėje.

Savaitės viduryje, Mėnulio pilnaties jūsų ženkle įtakoje, jam susijungus su Kylančiu Mazgu, būtinas didesnis atidumas kelyje. Šią ir ketvirtadienio dienomis darbuose sieksite greitų rezultatų. Aiškiau matydami įvykių ir situacijų priežastis, venkite nesutarimų ir konfliktų, stiprinkite gražius tarpusavio ryšius.

Penktadienį, Venerai pradėjus kelionę Šaulio ženklu, kai kas permąstys siektinus tikslus.

O savaitgalį būkite aktyvūs, dienos tiktų sportui, pasivaikščiojimams gamtoje.

Giedros nuotaikos jums šią savaitę!

Jautis

112
Kitas

Jautis