112
Kitas

Jautis

Ir taip gali būti jau savaitės pradžioje, Saulei dar viešint Svarstyklių ženkle, o Merkurijui įžengus į karališkąjį Skorpiono laipsnį.

Savaitės vidurys – virsmo metas, Saulė pereis iš Svarstyklių į Skorpiono ženklą. Tad jau šią ir ketvirtadienio dienomis aiškiau matysite reiškinių priežastis, suvoksite kitų motyvacijas.

Penktadienis, Mėnuliui judant Liūto ženklu ir Venerai viešint Šaulio ženkle, jums kolektyve projektų pateikimui bei pristatymui, o namuose į pirmą planą kils ir mažųjų reikalai.

Savaitgalis – Jūsų pasirinkimams ir draugų susitikimams. Raskite laiko pasidžiaugti ir rudenėjančia gamta.

Sėkmingų sprendimų jums šią savaitę!

Avinas

Zebro kailį galinti priminti savaitė. Jos dienos pasižymės įvykių gausa ir dideliais kontrastais.

Savaitės pradžioje, Merkurijui viešint karališkajame Skorpiono laipsnyje, o jūsų ženklu keliaujant Kylančiam Mazgui ir Chironui, aiškiau matysite tolesnes kelio gaires, o taip pat ir tas kliūtis, kurias pasiryšite įveikti. Antradienį, Saulei dar viešint jums opoziciniame ženkle, savęs neskubinkite, kruopščiau vertinkite žinias, aplinkybes ir situacijas. Šios pirmosios savaitės dienos palankios būtų į gyvenimą žvelgiantiems kūrybingai, ieškantiems naujų galimybių.

Savaitės viduryje, Saulei iškeliavus iš jums opozicinio Svarstyklių į Skorpiono ženklą, metas pribrendusiems jūsų pokyčiams. Ketvirtadienio ir penktadienio dienos tiktų ir gilesnei tarpusavio santykių analizei, o ieškantiems sutarimo – bendro požiūrio paieškoms.

Savaitgalį kurkite nuotaikingą. Dienos šaunios sportui, varžyboms, o taip pat suplanuotiems svarbiems renginiams.

Jautis

112
Kitas

Jautis