112
Kitas

Jautis

Savaitės pradžia, esant artimai Vandenio ženkle Marso ir Veneros pozicijai, pasižymės idėjų ir sumanymų gausa. Chironui susijungus su Kylančiu Mazgu Avino ženkle, imkitės tų reikalų, kuriuos galėsite išspręsti išsyk. Ketvirtadienį, kovo 8-tą, Merkurijaus, susijungusio su Neptūnu Žuvų ženkle, astrologiniai ritmai stiprins jūsų išradingumą. O kovo 9-tą, Mėnulio ciklo 29-ąją dieną, būtinas atsargumas buityje ir kelyje

Šeštadienį į Avino ženklą įžengus Merkurijui ir prasidėjus Mėnulio jaunačiai, tinkamas metas naujų ateities planų kūrimui. Aptarkite juos artimųjų rate.

Šventišką Lietuvai kovo 11-ą, Venerai viešint karališkajame Vandenio laipsnyje, puikus laikas šventiškiems renginiams, o taip pat draugystei ir meilei.


Avinas

Stipri savaitė. Jos permainingomis dienomis labai pravers jūsų gebėjimas greitai reaguoti į besikeičiančias aplinkybes.

Tokia gali būti jau savaitės pradžia, kai planai gali netikėtai kisti. Antradienį susijungus Jūsų ženkle Chironui su Kylančiu Mazgu, aiškiau matysite ir savo veiklos perspektyvas, tad greičiau rasite tinkamus sprendimus. Kovo 8-tą esant palankiems Merkurijaus ir Neptūno ritmams, sau priminkite, kad mylimai moteriai dėmesio nebūna per daug. O penktadienį stenkitės neskubėti, šią dieną esant sudėtingesniems Mėnulio astrologiniams ritmams, svarbu bus išlaikyti filosofinę kantrybę.

Kovo 10-tą į jūsų ženklą įžengus Merkurijui, norėsis ryžtingiau išsakyti savo poziciją, apginti savo nuomonę. Pasaugodami artimuosius, rinkitės švelnius žodžius. Prasidėjusi Mėnulio jaunatis kurs palankias aplinkybes naujai jūsų pradžiai.

Lietuvai brangią kovo 11-ą Venera viešės karališkajame Vandenio laipsnyje. Tad sekmadienis – puikus laikas šventiškiems renginiams.

112
Kitas

Jautis