11

Jau mėnesio pirmąją dekadą Saulei, Venerai Jupiteriui ir Merkurijui judant Dvynių ženklu, norėsis daugiau sužinoti, įgyti džiugias ir įdomias patirtis.

Birželio 4-ąją į Dvynių ženklą iš Jaučio perėjus Baltajam Mėnuliui – Selenai vėlesnės pirmos dekados dienos ieškantiems svarbios informacijos, norintiems pagilinti profesines žinias. Pirmos dekados pabaigoje Marsui įžengus į Jaučio ženklą, svarbu būtų ne tik gražinti savo darbo ir namų aplinką, bet ir tai derinti su gyvenimo džiaugsmą gausinančiu poilsiu.

Antroji dekada – naujų idėjų ir projektų įgyvendinimui. Birželio 17-tą Venerai ir Merkurijui perėjus į Vėžio ženklą, norėsis kuo daugiau savo laiko skirti artimiesiems, yoač mažiesiems šeimos nariams, pasirūpinti jų turiningomis atostogomis.

Birželio 21-ą virsmo metas – Saulė pereis iš Dvynių į Vėžio ženklą, o šventišką Joninių naktį Merkurijus susijungs su Vakšija Vėžio ženkle, kurdamas aplinkybes draugų susibūrimams, palankias ir ketinantiems kurti šeimą.

Birželio paskutinės dienos permainingos – Lilit įžengs iš Mergelės ženklo į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį, tad jomis kuo daugiau savo meilės ir dėmesio skirkite artimiesiems, stiprinkite gražius tarpusavio ryšius, dažniau kartu ieškokite bendro požiūrio ir sutarimo.

Sėkmingų patyrimų jums birželį!

11