112
Kitas

Jautis

Tam palankios jums jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje į pirmą planą kils finansiniai reikalai. Mėnuliui judant Mergelės ženklu, metas tiktų naujų finansinių šaltinių paieškoms.

Ketvirtadienis jums tolesniems paruošiamiesiems darbams. O penktadienį Merkurijui susijungus su Saule Dvynių ženkle, laikas svarbiausioms savaitės veikloms, palankus dokumentų rengimui, sutarčių pasirašymui. O kai kam, dar tebeieškančiam savojo žmogaus ir naujoms, ne tik dalykinėms, bet ir asmeninėms pažintims.

Savaitgalis šaunus išvykoms, aktyviam poilsiui. Pabuvokite ten, kur dar nebuvote, užsiimkite mėgstama, gyvenimo džiaugsmą gausinančia veikla.

Šaunių idėjų jums šią savaitę!

Avinas

Įdomių susitikimų savaitė. Jos nuotaikingomis vasaros dienomis atkreipkite dėmesį į sutinkamus žmones, išsakomas jų mintis. Kai kurios jų idėjos gali rasti atgarsį jūsų širdyje.

Pirmosios savaitės dienos Mėnuliui judant Liūto ženklu, tiktų jums organizaciniams darbams, projektų pristatymui bei pateikimui, būtų sėkmingos, planuojantiems mažųjų atostogas. Kartu jos pasižymės ir romantiškomis nuotaikomis.

Savaitės viduryje Mėnuliui judant jau Mergelės ženklu, atkreipkite dėmesį ir į iš pažiūros nereikšmingas detales bei smulkmenas. Šiam metui tiktų posakis, kad mažas grumstas gali ir didelį vežimą išversti, tad atidumas jums pravers.

Ketvirtadienį skirkite buitiniams reikalams, užbaikite atidėtuosius buities gerinimo , aplinkos tvarkymo bei remonto darbus. O penktadienį, Merkurijui susijungus su Saule Dvynių ženkle, gyvenimas gali pradžiuginti ir netikėta, įdomia pažintimi.

Savaitgalis dar tebeieškantiems savosios puselės palankus asmeninėms pažintims bei susitikimams, draugystės pradžiai. O jau suradusiems, tai metas suteikti savo santykiams naują kvėpavimą, dalintis gerumu ir meile.

Jautis

112
Kitas

Jautis