112
Kitas

Jautis

Šventiška savaitės pradžia, Mėnuliui judant Vandenio ženklu, šauni išvykoms bei ekskursijoms. Pirmosiomis jos dienomis dažniau kils įdomių minčių bei sumanymų. Savaitės vidurys įdomus kūrybos proveržiais.

Ketvirtadienis tiktų dokumentų tvarkymui, pradėtųjų projektų tęstinumui. O penktadienį, Venerai susijungus su Vakšija Vėžio ženkle, spręskite šeimai aktualius klausimus.

Šeštadienį – pokyčių metas. Juodasis Mėnulis iškeliaus iš Mergelės ir įžengs į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį. Tad šiomis laisvalaikio dienomis kuo daugiau savo meilės ir dėmesio skirkite artimiesiems, stiprinkite gražius tarpusavio ryšius, paieškokite bendro požiūrio ir sutarimo.

Daug meilės jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė, galinti priminti kopimą į kalną. Jos dienos, jūsų ženklu judant Chironui ir Kylančiam Mazgui, palankios norintiems įsitvirtinti karjeroje, sektųsi tie darbai ir projektai, kuriuos galėsite įgyvendinti išsyk.

Savaitės pradžioje, šventišką Joninių dieną, kuo daugiau dėmesio skirkite tiems, kuriuos mylite, stiprinkite tradicijas, pasirūpinkite mažųjų kūrybingu laisvalaikiu.

Antradienį Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, gyvenimas gali rasti, kuo jus nustebinti. O trečiadienį tarp darbų dažniau susimąstysite apie poilsį, norėsis kurti atostogų kelionių planus.

Ketvirtadienis tiktų kūrybinių idėjų realizacijai, labiau pasirūpinkite vyresnio amžiaus artimaisiais.

Penktadienį Venerai susijungus su Vakšija Vėžio ženkle, kuo daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, bendraukite jautriai, vertinkite tai, kas jums išties brangu. O darbuose kai kam, – karjeros pokyčiai, galite rasti netikėtų, įdomių pasiūlymų.

Šeštadienį iš Mergelės į jums opozicinį Svarstyklių ženklą atkeliavus Lilit, o Mėnuliui viešint jūsų ženkle, galima nuotaikų kaita, pažadus duokite atsakingai. Šią ir sekmadienio dienomis svarbu bus įveikti nerimą, abejones, daugiau laiko skiriant sportui, bei kelionėms.

Jautis

112
Kitas

Jautis