112
Kitas

Jautis

Atšventus Lietuvai brangią kovo 11-ąją, pažymėtą, Veneros viešnage karališkajame Vandenio laipsnyje, ir jai antradienį atkeliavus į Žuvų ženklą, norėsis šiomis pirmos savaitės pusės dienomis kurti ir savo gražesnį gyvenimą, pripildyti jį kaip taurę, sklidinai, naujomis idėjomis, viltimis, gerumu ir meile.

Ketvirtadienis ir penktadienis esant artimoms Jaučio ženkle Jupiterio, Mėnulio, Selenos ir Urano pozicijoms, palankūs norintiems pereiti į naują darbą dalykiniams susitikimams, sutarčių rengimui.

Šeštadienį tarp buitinių darbų norėsis kartu su pavasariniu oru įkvėpti naujų idėjų ir vilčių, dažniau pakėlus akis į dangų, pasidžiaugti pavasariniais spinduliais, paukštelių čirenimu, atrandant savyje vidinę harmoniją. Tai tinkamas metas ir tarpusavio santykiuose harmonijos kūrimui, bei stiprinimui.

Sekmadienį Saulei susijungus su Neptūnu Žuvų ženkle, stiprės jūsų kūrybiniai sugebėjimai, lengviau atskleisite gabumus, bei talentus.

Džiugios ir įdomios jums šios savaitės!

Avinas

Permaininga, kaip ir pats pavasaris, savaitė. Vienomis jos dienomis dažniau lankys įkvėpimas, norėsis džiaugtis gyvenimu, o kitomis, Merkurijui judant jūsų ženklu, būsite linkę žodžio nevynioti į vatą, karštai įrodinėti savo tiesą,

Po šventiškų kovo 11-osios renginių, jau antradienį Venerai įžengus į Žuvų ženklą, šią ir trečiadienio dienomis seksis gebantiems į gyvenimą pažvelgti kūrybingai. Jūsų ženklu keliaujant Mėnuliui kartu stiprės emocijos ir jausmai, norėsite išsakyti į situacijas savo požiūrį.

Marsui keliaujant Vandenio ženklu, ketvirtadienį į gyvenimą pažvelkite nauju žvilgsniu. Taip lengviau atrasite naujas galimybes, kils įdomių sumanymų.

Penktadienis jums – dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams, palankus, siekiantiems profesinio tobulėjimo.

O šeštadienį vis dažniau norėsis ištrūkti į bundančią gamtą. Diena puiki ekskursijoms, išvykoms bei kelionėms. Sekmadienį Saulei susijungus su Neptūnu, lengviau atskleisite ir kūrybinius sugebėjimus.

112
Kitas

Jautis