112
Kitas

Jautis

Ir tokia gali būti jau savaitės pradžia. Merkurijui atkeliavus į Liūto ženklą, antradienis šaunus idėjų ir projektų pristatymui, organizaciniams darbams, ruošimuisi šventiniams renginiams.

Ketvirtadienį palankūs Mėnulio ritmai Dvynių ženkle sėkmingi kolektyvinei veiklai, bendraminčių subūrimui.

O penktadienis ir šeštadienis – šaunūs Dainų šventės ir Mindaugo karūnavimo dienos šventiškais renginiais. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai ir Merkurijui įžengus į karališkąjį Liūto ženklo laipsnį, tai ypatingas laikas draugų susitikimams, jūsų džiugiems patyrimams, dalijimuisi naujomis idėjomis.

Daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

Avinas

Įvykių gausa pasižyminti savaitė. Jų šios savaitės dienomis pasipils, kaip iš gausybės rago. Tad šiomis dienomis svarbu bus atsirinkti, kur eiti, su kuo susitikti, kokiems reikalams ir darbams teikti pirmenybę.

Jau pirmosiomis savaitės dienomis Jupiteriui viešint karališkajame laipsnyje, o Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, vystykite projektus, spręskite pradėtuosius reikalus, užbaiginėkite remonto-statybų darbus.

Ketvirtadienis Mėnuliui viešint Dvynių ženkle, palankus dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams bei deryboms.

O penktadienį ir šeštadienį giedrą nuotaiką kurs smagi Dainų šventė, renginiais džiugins Mindaugo karūnavimo diena. Prasidėjusi Mėnulio jaunatis ir palankūs Merkurijaus ritmai šį savaitgalį šaunūs naujoms pažintims, o taip pat ir seniai matytų draugų susitikimams.

Jautis

112
Kitas

Jautis