112
Kitas

Jautis

Savaitė prasidės Saulės viešnage karališkajame Liūto ženklo laipsnyje. Tai metas naujų idėjų pateikimui, projektų pristatymui.

Trečiadienį Saulei įžengus į griaunamąjį Liūto laipsnį, svarbių susitikimų, derybų, sutarčių pasirašymo geriau dar neplanuoti. Tam labiau tiks jums ketvirtadienis ir penktadienis, juolab, kad šiomis dienomis Selena viešės karališkajame Dvynių ženklo laipsnyje.

Šeštadienį, Mėnulio ciklo 29-ąją dieną, būkite atidesni kelyje ir buityje. O sekmadienis, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, šaunus naujiems sumanymams, renginiams, seniai matytų bičiulių susitikimams, džiugiam vasaros poilsiui.

Daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

Avinas

Nuotaikinga savaitė. Kai kuriomis jos dienomis gausės tiek darbų ir rūpestėlių, kad galėsite jaustis, kaip pilnais krepšiais grįžtantys iš parduotuvės ir mąstantys, kaip visa tai tvarkingiau sudėti. Tad susidėliokite prioritetus.

Savaitės pradžioje Saulei viešint karališkajame Liūto laipsnyje, kaip įvažiavus į greitkelį, galėsite didinti greitį, savo gyvenimo tempą. Šios pirmosios savaitės dienos tiktų dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams, karjeros pokyčiams.

O štai savaitės viduryje Saulei įžengus į griaunamąjį Liūto laipsnį, būkite diplomatiškesni, kad neatsargiu žodžiu neiššauktumėte ugnies į save.

Ketvirtadienis ir penktadienis tiktų pradėtųjų darbų ir projektų užbaigimui, rezultatų apibendrinimui.

Šeštadienį būkite atidesni kelyje ir buityje, o ir bendraudami, – sudėtingesni Mėnulio 29-osios ciklo dienos ritmai gali sustiprinti kritiškesnį požiūrį. Sekmadienis, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, šaunus išvykoms, nuotaikingiems renginiams.

Jautis

112
Kitas

Jautis