112
Kitas

Jautis

Savaitės pradžioje Saulei susijungus su Merkurijumi Liūto ženkle, dažniau kils kūrybinės idėjos ir nauji sumanymai. Mėnulio pilnaties ritmai stiprins emocijas, gilins jausmus, į pirmą planą iškils draugystės ir meilės ryšiai.

Antroje savaitės pusėje Saulei perėjus į Mergelės ženklą, palanku ieškoti darbų bei papildomų finansinių šaltinių.

O šeštadienis, Venerai viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, tiktų ne tik apsipirkimams mokslo metų pradžiai, bet ir nekilnojamo turto paieškoms. Kai kam šis laikas svarbiems asmeniniams pokyčiams. Sekmadienį skirkite džiugiam atokvėpiui, pasidžiaugimui vasara.

Kūrybingos jums šios savaitės!

Avinas

Savaitė, palanki jūsų permainoms. Jos dienomis jūsų ženklu keliaujant Chironui ir Kylančiam Mazgui. dažniau susimąstysite apie savo pastangų tikslingumą, mėginsite veikloje susidėlioti prioritetus, o asmeniniame gyvenime trokšite gilių jausmų.

Savaitės pradžioje Saulei susijungus su Merkurijumi Liūto ženkle, palanku pristatyti naujus sumanymus ir projektus. Beje, kai kas grįšite ir prie anksčiau patikrintų idėjų.

Savaitės viduryje Dvynių ženkle esant artimai Marso ir Jupiterio pozicijai, palanku gilinti žinias, siekti profesinio tobulėjimo.

O ketvirtadienį ir penktadienį Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, stiprės emocijos, jausmai, o kartu ir romantiškos nuotaikos. Saulei pradėjus kelionę Mergelės ženklu, darbuose norėsis reikalus spręsti iškart, jų neatidėliojant. Šios dienos palankios buitį gerinantiems sumanymams bei darbams. Juolab, kad artėjant rugsėjo 1-jai, auginantiems mokinukus, gausės ir pasiruošimo mokyklai rūpestėlių.

Apsipirkimams jums tiktų, Saulei viešint karališkajame Mergelės laipsnyje, šis šeštadienis. O sekmadienį skirkite išvykoms ir vasaros kelionėms.

Jautis

112
Kitas

Jautis