Reikės:
1 kg bet kokių smulkiai supjaustytų arba sumaltų mėsmale virtų grybų,
0,5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus,
3 smulkiai supjaustytų svogūno galvučių,
1 pomidoro, supjaustyto smulkiais kubeliais,
1 morkos, supjaustytos smulkiais kubeliais,
1 saldžiosios paprikos, supjaustytos smulkiais kubeliais,
druskos, pipirų ir acto pagal skonį.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų, jame apkepinkite grybus. Atskirai apkepinkite smulkintus svogūnus, saldžiąją papriką, pomidorus ir morkas. Sumaišykite juos su grybais. Keletą minučių patroškinkite, pabaigoje įberkite druskos, pipirų, įpilkite acto. Supilstykite į sterilizuotus stiklainius, sandariai užsukite dangteliais ir laikykite šaldytuve.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)