Mėsą įtrinkite aliejumi ir guldykite į troškintuvą. Į jį suberkite smulkiai supjaustytą svogūną bei morką. Įliekite sultinio ir pašaukite į įkaitintą orkaitę (200 oC). Kepti reikės šiek tiek ilgiau nei valandą. Mėsą retsykiais palaistykite išsiskyrusiomis sultimis.

Sviestą išlydykite, sumaišykite su džiuvėsėliais, kečupu ir sūriu. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, apipilkite šiuo mišiniu mėsą, pasūdykite ją, užberkite žiupsnelį pipirų bei smulkiai sukapotų petražolių.

Supjaustykite kepsnį riekelėmis ir patiekite su bulvių koše bei ant grotelių keptomis daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją
Pažymėti
Dalintis
Nuomonės