Jums reikės:

plekšnės ar kitos baltos žuvies filė,
balto sauso vyno,
kelių vynuogių,
nedidelės žalios paprikos,
nedidelės raudonos paprikos,
žuvies prieskonių.

Prieskoniais apibarstytą žuvies filė sudėkite į negilų karščiui atsparų indą. Užpilkite vyną, ant viršaus sudėkite puselėmis supjaustytas vynuoges (išimkite kauliukus) ir kubeliais supjaustytas paprikas.

Troškinkite 20-30 minučių (priklausomai nuo žuvies gabalėlių dydžio) 190 laipsnių temperatūroje. Garnyrui geriausiai tinka ryžiai.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją