Liūtai mėgsta būti dėmesio centre. Tai savimi pasitikintis, ekstravertiškiausias astrologinis ženklas. Šie žmonės pasižymi ypatingu magnetizmu ir charizma, mėgsta būti pripažinti. Jais arba žavimasi, arba manoma, kad jie - pats egoistiškiausias iš visų ženklų. Jie - švelnūs, rūpestingi, dosnūs kitiems, tačiau taip pat nori, kad jų pastangos būtų įvertintos.

Liūtas valdo mūsų savivertės jausmą. Kas jiems nutiko ankstyvoje paauglystėje, gali daryti įtaką visam likusiam gyvenimui. Jei ankstyvame amžiuje iš Liūtų šaipėsi, jie gali užaugti žiaurūs ir patys tyčiotis iš kitų. Toks neigiamas auklėjimas gali nulemti, kad Liūtas bus linkęs dominuoti, valdingas ir užsispyręs. Ir ne tik. Jis tikės, kad visuomet yra teisus, o kiti tiesiog nieko nesupranta.

Tačiau jei Liūtai buvo giriami ir skatinami, jie išaugs drąsiais, visų gerbiamais lyderiais, kurie bus bendruomeniški ir tikės aplinkiniais.

Liūtai yra linkę pernelyg dramatizuoti ir sureikšminti save. Visose socialinėse situacijose jie nori spindėti ir dominuoti. Labiausiai iš visų astrologinių ženklų dėmesio reikia Liūtams. Jei jie jaučiasi nepastebėti, labai kenčia.

Jei Liūtas jaučiasi menkinamas ar kritikuojamas, nenustebkite, kad jis jums neatleis. Jei jie gali suvaldyti savo ego, galėtų pasiekti sielos aukštumų, būtų galingi holistiniai gydytojai. Tuo tarpu ne tokie dvasingi Liūtai tiesiog siekia pagyrų. Dvasiškai tobulėdami, jie panaudoja savo natūralias lyderio savybes, kad ir kiti galėtų suspindėti ir atskleisti savo geriausias puses.

Jei jūsų partneris yra Liūtas, jis norės būti dominuojančioji pusė santykiuose, dovanos jums meilę, jei parodysite, jog tai vertinate, ir skirsite jam daug dėmesio. Nesistenkite laimėti ginčo su Liūtu, nes veikiausiai pralaimėsite, nebent esate Avinas ar kitas Liūtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)