Dainininkė teigia, kad niekuomet nesilaiko dietų. Tačiau dėl nesuvaldomo potraukio saldumynams ir ledams turi lieti devynis prakaitus sporto salėje. Beje, mankštintis ji taip pat nelabai mėgsta.

„Sporto salė man - bausmė ir katorga. Ačiū Dievui, kad yra joga ir pilatesas“, - sporto leidiniui kalbėjo Beyonce.

Be to, jauna moteris pripažino, kad turi dar vieną liguistą silpnybę. Parduotuvėje visuomet perka vienu dydžiu mažesnius rūbus, į kuriuos vos ne vos įspraudžia putlias kūno formas. Vargu ar kas nors suabejotų pastaraisiais žodžiais, nes atlikėja dažnai pasirodo vilkinti drabužius, kurie iš pirmo žvilgsnio Beyonce atrodo ankštoki. Dėl šios silpnybės praktiškai kas kartą pasirodžiusi viešumoje sulaukia kritikos lavinos. Bet jai tai visai nė motais.

„Geriausiai jaučiuosi, kai esu šiek tiek apvali – nei per liekna, nei per stora. Mano manymu, kiekvienas mūsų gražiausiai atrodytų, jei nebandytų keisti gamtos dovanotų kūno formų”, – sakė Beyonce. Pasak populiariosios dainininkės, jai seksualiau atrodo natūralus, o ne sporto salių “išvargintas” kūnas.

„Negaliu žiūrėti į tuos kaulų rinkinius. Savo kūnu esu visiškai patenkinta. Įpročių dėl kažkieno nuomonės neketinu keisti. Man labai svarbu, kaip aš atrodau. Turiu visą komandą stilistų, su kuriais dirbu nuo 15 metų. Kiekvienas brūkštelėjimas, kiekviena mano kostiumo detalė yra kruopščiai apgalvota. Esu perfekcionistė, todėl ypatingą dėmesį įvaizdžiui skyriau dar tuomet, kai nebuvau žvaigždė. Taigi nereikia man aiškinti, kaip turėčiau atrodyti“, - sakė žvaigždė.

Pasiutusi mergiotė?

Vaikystėje Beyonce buvo labai drovi ir užsisklendusi mergaitė. Vaikai mokykloje nė nenutuokė, kad jos motina - grožio salono savininkė.

Beyonce stengėsi nepatraukti kitų dėmesio: ji bijojo sukelti bendraamžių pavydą. Įprotis nuolat vaikščioti nudelbus žvilgsnį vos nesugadino mergaitės laikysenos.

„Kai man buvo 18 metų, pro langą žiūrėdavau į bendraamžes, kurios į vakarėlius eidavo su vaikinais, ir galvodavau: „Kada pagaliau mano gyvenime atsiras koks nors vaikinas?“ Nevaikščiodavau į pasimatymus, nes manęs niekas nekviesdavo. Aš daug dirbau ir mažai bendravau su bendraamžiais“, - prisimena Beyonce.

Dabar, žvelgiant į scenoje seksualiai užpakaliuką vizginančią žvaigždę, atrodo neįtikėtina, kad ji vaikščiojo nudelbusi akis. Užkulisiuose šnabždamasi, kad prie dabartinio seksualaus „stiliuko“ smarkiai prisidėjo Lady Gaga.

Po pažinties su ja Beyonce nusprendė nebeslėpti, kad seksas jos gyvenime be dainavimo yra vienas didžiausių malonumų. Paklausta, kokia buvo geriausia dovana, dainininkė nė nemirktelėjusi išrėžė - botagėlis meilės žaidimams. Jį padovanojo ta pati Gaga. Tiesa, jis nepaprastas - odinis botagėlis pagamintas pagal specialų užsakymą. Jis nusagstytas šimtais deimantų.

Į neviltį varantys nėštumai

Vienas bulvarinis leidinys suskaičiavo, kad per pastaruosius penkerius metus Beyonce laukėsi mažiausia 34 kartus... Deja, visi nėštumai buvo tik pramanai, kurie iš pažiūros ramią ir mandagią dainininkę paverčia tikra furija.

„Kiek gi galima? Kai lauksiuosi, pranešiu apie tai visiems. O dabar vos tik priaugu kelis kilogramus, kurių net pati nepastebiu, visi pradeda mane sveikinti su šeimos pagausėjimu. Tie sveikinimai ir klausimai, kada pasaulį turėtų išvysti mažylis, mane tiesiogine šio žodžio prasme varo į neviltį“, - kalbėjo dainininkė.

Panašu, kad atlikėjos mama išmoko žaisti pagal bulvarinės spaudos taisykles. Po paskutinio pasigirdusio gando, jog žvaigždė laukiasi, moteris žurnalistams aiškino, kad jie ir šį kartą apsiriko. Mat laukiasi ne Beyonce, o ji. Tik po kurio laiko moteris prisipažino: „Gerai gerai, meluoju, juk man 56-eri! Tačiau tos kalbos tikrai nėra tiesa. Dar ne. Laukiu anūko, bet, jei tikėtume visomis kalbomis, jų būtų jau penki ar šeši“, – vienoje televizijos laidoje kalbėjo Beyonce motina.

Faktai:

2009 m. žurnalo „Forbes“ 100 įtakingiausių įžymybių rinkimuose Beyonce užėmė 4-ąją vietą, 3-ąją vietą daugiausiai uždirbančių muzikantų sąraše ir įvardinta kaip turtingiausia įžymybė, nesulaukusi 30 metų, kurios pajamos per 2008-2009 m. siekė 87 milijonus JAV dolerių.

2010 m. muzikinio kanalo VH1 sudarytame sąraše Beyonce atsidūrė 52 vietoje tarp 100 visų laikų geriausių muzikantų. Iki šiol Beyonce pardavė daugiau kaip 75 milijonų įrašų pasaulyje ir tapo viena populiariausių visų laikų dainininkių.