Ji tvarkė užgriozdintą spintą, kai aptiko batų dėžę, kurioje buvo maža atmintinė. Nutarė prijungti prie kompiuterio ir pažiūrėti, ar joje yra kas nors svarbaus.

Tačiau niekaip nesitikėjo pamatyti tai.

„Reddit“ ji rašė: „Radau nuotraukų, kuriose mano mama užsiima seksu su mano vyru. Esu visiškai sugniuždyta. Esu tokia susijaudinusi, kad net negaliu aiškiai mąstyti. Yra daugiau nei 50 nuotraukų, kuriose mano vyras ir mano mama užsiima seksu. Kai jas pamačiau, jaučiausi tūkstantį kartų išduota“.

Moteris

Ji taip pat paaiškino, kad nuotraukos darytos jos mamos senuosiuose namuose, o tai reiškia, kad jos mama miegojo su juo prieš jiems susituokiant.

„Mano vyras dirbo pas mano mamą, taip su juo susipažinau, bet jis buvo tik darbuotojas, man niekada neatėjo į galvą, kad tarp jų buvo koks nors potraukis, nes mano mama už jį vyresnė 30 metų. Net nežinau, ar noriu jam apie tai pasakyti, tai taip bjauru.

Nė vienas iš jų niekada man nesakė, kad yra buvę kartu, o mano mama labai džiaugėsi dėl manęs, kai tekėjau“, – dalijosi ji.

Moteris

Nežinodama, ką daryti, moteris kreipėsi į sekėjus klausdama, kaip turėtų elgtis šioje situacijoje.

Ji pridūrė: „Aš su juo dar nekalbėjau, bet man reikia tam tikros perspektyvos. Tiesiog jaučiuosi taip keistai. Ką turėčiau daryti?“

Atsakydamas vienas žmogus pasidalijo: „Pažinojau moterį, kuri taip pat elgėsi – kaip tavo mama. Ji susipažino su keleriais metais už ją jaunesniu vyru ir jie užmezgė romaną. Jam pasibaigus jie liko draugais, o galiausiai jis susipažino su jos dukra, kuri už jį buvo 10 metų jaunesnė, ir kitais metais jie susituokė. Nuoširdžiai tikiuosi, kad ši mano draugė nėra tavo mama“.

Kitas sekėjas pridūrė: „Sutinku, kad tai keista. Bet bent tikiuosi, kad jie buvo kartu prieš jums susipažįstant. O ar buvo kokių nors ženklų? Kokie tavo santykiai su mama? Kokie jo santykiai su tavo mama dabar?“

Trečiasis rašė: „Teisinga tai ar ne, jei sužinočiau, kad mano antroji pusė turėjo lytinių santykių su mano tėvu, įsižeisčiau ir negalėčiau tęsti santykių“.