Siūlome išbandyti vieną gudrybę, kaip sparčiau paruošti kopūstą balandėliams.
Visų pirma reikia išsirinkti tinkamą kopūstą. Kopūsto galva turi būti vos priplota (mažiau apskrita), lapai turi būti ploni ir dideli.
- Paimkite kopūsto galvą, ją nuplaukite.
- Nuimkite tris viršutinius lapus.
- Išpjaukite kopūsto kotą.
- Apvyniokite kopūsto galvą maistine plėvele.
- Įdėkite kopūsto galvą į mikrobangų krosnelę.
- Jei kopūstas sveria iki 2 kg, nustatykite 900 W galingumą ir įjunkite 12-ai minučių.
- Praėjus laikui, išimkite kopūstą iš mikrobangų krosnelės, rankomis paspauskite, patikrinkite, ar minkštas.
- Jei užtektinai minkštas, nuvyniokite maistinę plėvelę, pakiškite po tekančiu šaltu vandeniu ir palengva atskirkite lapus.
Sužinoję šį lengvą būdą, kaip pasiruošti kopūstą, dažniau galėsite gaminti mėgstamus balandėlius.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (76)