Patiems pasigaminti riebalus įveikiančią valymo priemonę, kuri išvaduos nuo daugelio rūpesčių, yra labai paprasta, rašo portalas „FurnishHome“. Jums daugiau nereikės ilgai ir nuobodžiai šveisti viryklę ar orkaitę ir kovoti su pridegusiais maisto likučiais. Būtų neblogai, ar ne?

Taigi naminei riebalų valymo priemonei jums reikės:

  • 2 stiklinių šilto vandens;
  • 2 šaukštelių natūralaus alyvuogių muilo;
  • 20 lašų eterinio (apelsinų ar citrinų) aliejaus;
  • 2 šaukštų maistinės sodos.

Sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir supilkite šią priemonę į butelį su purškikliu. Prieš naudojimą skystį suplakite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų.

Ši valymo priemonė tinka keraminiams, stiklokeraminiams, stikliniams ir marmuriniams virtuvės, vonios, balkono, lodžijos ar prieškambario paviršiams valyti. Ji padės kuo greičiau nuvalyti riebalų dėmes ir apnašas.

Jei kokia nors dėmė nepasiduos, apšlakstykite ją citrinų sultimis, palikite 10 minučių, tuomet dar kartą apšlakstykite sultimis ir dar šiek tiek palaukite. Po šito įvyks nedidelis buitinis stebuklas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)