1. Įpilkite į puodą 1 stiklinę vandens (galima ir daugiau, jei puodas didelis).

2. Įpilkite 1 stiklinę acto.

3. Pastatykite puodą ant ugnies ir palaukite, kol skystis užvirs.

4. Nukelkite puodą nuo ugnies ir įberkite 2 valg. šaukštus sodos.

5. Palikite tirpalą pusvalandį pastovėti, išpilkite skystį, užsimaukite
gumines pirštines ir metaline kempinėle nušveiskite degėsius.

6. Jei degėsių vis dar liko, įberkite į puodą sodos, įpilkite truputį vandens ir dar kartą iššveiskite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)