Patys vaisiai yra maži ir apvalūs – 3-4 centimetrų diametro, juose būna nuo vienos iki keturių didelių sėklų, jų odelė tamsiai violetinės spalvos, o baltas ar rausvas, panašus į želatiną minkštimas yra saldus.
Jabutikaba – plačiau vartojamos uogos, tačiau jų fermentacija prasideda po 3-4 dienų po jų nuskynimo, todėl jos plačiai naudojamos uogienių, demų, stiprių vynų ar likerių gamybai. Dėl to, kad jos trumpai išsilaiko šviežios, šviežios uogos toliau esančiuose nuo jų augimo vietos prekybos centruose pasirodo retai.
Jabutikos medžiai auga tik Brazilijoje, daugioausiai Minas Gerias valstijoje. Jie tapę jau šios valstijos simboliais, be jų uogų neįsivaizduojami Contagemo ir Sabaros miestų metiniai festivaliai.