Bulves išvirkite, sumalkite, įdėkite vieną susmulkintą ir apkeptą svogūną, kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir gerai išminkykite. Virtą mėsą sumalkite, sumaišykite su kitu susmulkintu ir apkeptu svogūnu bei prieskoniais.

Į riebalais pateptą kepimo skardą dėkite pusę bulvių masės, užtepkite 2 šaukštus grietinės, tada dėkite sluoksnį mėsos ir vėl užtepkite 2 šaukštus grietinės. Tuomet sudėkite likusią bulvių masę, suraižykite paviršių ir kepkite orkaitėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)