200 ml stiprios kavos
150 ml neriebaus vanilės skonio jogurto
150 ml neriebaus pieno
100 ml plakamosios grietinėlės
50 g rudojo cukraus
30 ml brendžio
15 g želatinos
Cinamono pagal skonį
Miltelinio cukraus, mėtų lapų papuošti
Į 50 ml kavos supilti želatiną, išmaišyti ir palikti apie 5 min. pabrinkti. Tada šiek tiek pakaitinti ant silpnos ugnies, kol ji visiškai ištirps. Likusią kavą sumaišyti su jogurtu, pienu, brendžiu ir cinamonu. Nuolat maišant supilti kavos ir želatinos mišinį.
Grietinėlę išplakti su cukrumi ir atsargiai įmaišyti į bendrą masę. Supilstyti į indelius ir apie 4 val. laikyti šaldytuve. Tuomet išimti iš indelių. Patiekti apibarsčius milteliniu cukrumi ir papuošus mėtų lapais.
Skanaus!