3 – 4 porcijos
Produktai:
1 kg šaldytos elnienos,
2 šaukštai aliejaus,
druskos ir pipirų pagal skonį.
Padažui:
50 g spanguolių,
100 g raudonojo vyno,
1 šaukštelis geltonųjų garstyčių,
2 šaukšteliai sojos padažo,
1 šakelė rozmarino,
1 čiobrelio šakelė.
Kaip gaminti:
Mėsą išimkite iš šaldymo kameros ir nakčiai palikite šaldytuve. Kitą dieną supjaustykite stambiomis riekėmis, įtrinkite druska, pipirais ir apkepkite aliejuje.
Padažui raudonąjį vyną sumaišykite su sojos padažu ir garstyčiomis, pakaitinkite, kai užvirs, sudėkite spanguoles ir nukelkite puodą nuo viryklės. Rozmarinus ir čiobrelius sutrinkite į miltus ir suberkite į padažą. Apliekite elnieną padažu.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją