Pyragui:

150 g cukraus
150 g sviesto
3 kiaušiniai
200 g aguonų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
200 g miltų

Kremui:

500 g grietinės
150 g kondensuoto pieno
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
10 g želatinos
Apelsinų sultys
Pyrago ruošimas:

Sviestą suplakite su cukrumi. Po vieną sudėkite visus kiaušinius. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais bei aguonomis ir sudėkite į bendrą masę. Maišykite, kol masė pasidarys vientisa. Paimkite 26 cm skersmens kepimo formą, patepkite su sviestu ir supilkite tešlą. Įdėkite kepimo formą į orkaitę ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po iškepimo atvėsinkite.

Kremo ruošimas:

Želatiną pagal pakuotės nurodymus užmerkite apelsinų sultyse ir ištirpinkite. Grietinę išplakite su virtu kondensuotu pienu. Įpilkite ištirpintą želatiną. Viską sumaišykite iki vientisos masės.