Sluoksniuota tešla -(pakelis, 4 lapeliai)
Maskarponės sūris - 120 g
Braškės - 200 g
Cukrus - pagal skonį
Cukraus pudra – papuošimui
Tešlą atšildyti. Pakočioti šiek tiek ir išspausti širdelių formeles. Suskaičuoti, kiek gausis ir padalinti per pusę į dvi krūveles. – pilnas širdeles iš karto išdėliot į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, o kitose širdelėse išspausti dar po mažesnę širdelę. Visas jas irgi sudėti į skardą. Ją pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min, kol ims rusti.
Tuo metu susitrinti šakute arba blenderyje sutrinti braškes. Sumaišyti su maskarpone. Jeigu truks saldumo, įberti cukraus. Dar gerai išmaišyti.
Silvijuma