Reikia:
1/3 puodelio rikotos
1 kiaušinio
1 šaukšto maltų linų sėmenų
1 šaukšto natūralaus jogurto
mėgstamų vaisių
cinamono
1 šaukštelio granolos arba sėklų, riešutų
Gaminimo eiga:
Sumaišome - rikotą, kiaušinį ir linų sėmenis.
Kepame 2-3 min. keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Patiekiame su mėgstamais vaisiais, jogurtu, granola (arba sėklos, riešutai) ir viską pabarstome cinamonu.
Skanaus!
Ivona S.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (2)