Šešioms porcijoms reikės:


1 pakelio sluoksniuotos šaldytos tešlos,
200 g pusriebės varškės,
4 kiaušinių,
100 g fetos sūrio,
4 valg. šaukštų kedro riešutų,
1 saujos špinatų,
alyvuogių aliejaus kepimui.

Orkaitę įkaitinkite iki 210°С. Sutepkite formą sviestu, sudėkite tešlą į formą, subadykite šakute.

Kiaušinius sutrinkite su varške. Sudėkite gabalėliais supjaustytą fetos sūrį. Šiek tiek pasūdykite, pabarstykite pipirais ir sudėkite ant tešlos. Pabarstykite kedro riešutais. Užberkite supjaustytus špinatus, pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite trisdešimt-keturiasdešimt minučių, likus dešimčiai minučių sumažinkite temperatūrą iki 180°С.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją