Gaminimo laikas: 20 min.

Porcijoje: apie 380 kcal (4 porcijos)

350 g vamzdelio formos makaronų,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
370 g konservuotų saldžiųjų paprikų,
85 g žalių salotų,
2 šaukštai aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.

1. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Česnaką nulupame ir sugrūdame. Salotas suplėšome gabalėliais.

2. Makaronus verdame vadovaudamiesi instrukcija. Puode įkaitiname aliejų ir 5-6 minutes troškiname svogūną. Sudedame česnaką ir troškiname dar 2-3 minutes.

3. Nuo paprikų nupilame dalį marinato, bet viso neišpilame. Paprikas su likusiu marinatu supilame į svogūno ir česnako mišinį. Troškiname 2-3 minutes. Paskui viską supilame į virtuvinį kombainą su 75 ml marinato ir 75 ml vandens, kuriame virė makaronai. Sukame tol, kol išeina padažas su paprikų gabalėliais.

4. Makaronus suverčiame į kiaurasamtį, nuvarviname ir vėl sudedame į puodą. Supilame padažą su paprikomis, pasūdome, pagardiname pipirais. Sumaišome su salotomis, kol makaronai karšti.

Pažymėti
Dalintis
Nuomonės