REIKĖS:
Biskvitui:
4 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
Kremui:
150 g sviesto
200 g kreminės varškės
pusė indelio kondensuoto pieno
citrinos sulčių
Apibarstyti:
miltelinio cukraus
GAMINIMAS:
Paruoškite biskvitą. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Atskirai standžiai išplakite baltymus.
Viską atsargiai šaukštu išmaišykite iki vientisumo. Biskvito tešla turi būti puri, nesukritusi.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių.
Iškeptą biskvitą išverskite ant milteliniu cukrumi pabarstyto rankšluosčio, suvyniokite ir atvėsinkite.
Minkštą sviestą išsukite iki purumo, nuolat maišydami supilkite kondensuotą pieną, sukrėskite varškę, pagardinkite citrinų sultimis ir gerai išplakite.
Biskvitą ištepkite kremu, susukite, suvyniokite į foliją ir palaikykite šaldytuve bent dvi valandas, kad sustingtų. Pabarstykite milteliniu cukrumi. Skanaus!
Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!