Reikės:
100 g rudųjų nevalytų ryžių,
750 ml karšto daržovių sultinio,
400 g špinatų,
vieno svogūno,
česnako skiltelės,
15 g malto imbiero,
15 ml alyvų aliejaus,
1 arbatinio šaukštelio kmyno sėklų,
70 g anakardžio riešutų,
druskos,
pipirų.
Imbierą sumaišykite su nuluptu ir smulkiai supjaustytu česnaku bei svogūnu, įpilkite aliejaus ir 3 minutes kaitinkite virš stiprios ugnies. Įberkite kmynų, ryžių, karšto sultinio, viską sumaišykite ir sumažinkite ugnį.
Kaitinkite 25-30 minučių, per tą laiką kartą pamaišykite. Nukaitus ryžius puodelį, dešimčiai minučių uždenkite dangčiu. Apvirtus stambiai sukapotus špinatus sumaišykite su karštais ryžiais, pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite apibarstę pakepintais anakardžių riešutais.
Skanaus!
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)