Reikės:

100 g rudųjų nevalytų ryžių,
750 ml karšto daržovių sultinio,
400 g špinatų,
vieno svogūno,
česnako skiltelės,
15 g malto imbiero,
15 ml alyvų aliejaus,
1 arbatinio šaukštelio kmyno sėklų,
70 g anakardžio riešutų,
druskos,
pipirų.

Imbierą sumaišykite su nuluptu ir smulkiai supjaustytu česnaku bei svogūnu, įpilkite aliejaus ir 3 minutes kaitinkite virš stiprios ugnies. Įberkite kmynų, ryžių, karšto sultinio, viską sumaišykite ir sumažinkite ugnį.

Kaitinkite 25-30 minučių, per tą laiką kartą pamaišykite. Nukaitus ryžius puodelį, dešimčiai minučių uždenkite dangčiu. Apvirtus stambiai sukapotus špinatus sumaišykite su karštais ryžiais, pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite apibarstę pakepintais anakardžių riešutais.

Skanaus!