Ingridientai:
Salotos 1gūželė
Pomidoras
Konservuotas tunas savose sultyse 100 g
Krapai
Sūris Feta
Aliejus 4 arbatiniai šaukšteliai
Pomidorai, saulėje džiovinti
Svogūnų laiškai
Majonezas
Citrinų sultys
Druska
Pipirai
Gaminimo eiga:
Supjaustyti salotas ir dėti į lėkštę. Tada ant viršaus dėti smulkintus svogūnų laiškus, bei krapus. Supjaustyti griežinėliais pomidorą. Ant viršaus dėti konservuotą tuną, kubeliais pjaustytą fetą bei saulėje džiovintus pomidorus.
Padažui:
Puodelyje išmaišyti vieną šaukštelį konservuoto tuno sulčių, citrinos sulčių, džiovintų pomidorų aliejaus, druskos, pipirų, majonezo.
Viską gerai išmaišyti ir užpilti ant salotų.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)