Tai Giedrė Stoškutė, Rūta Stankevičiūtė ir Vitalija. Sveikiname!
Šioje knygoje visiems smaližiams pateikiama daugiau kaip 200 pačių populiariausių, gerai žinomų ir visų mėgstamų saldumynų receptų. Pagal juos nesunkiai pagaminsite jau klasika tapusių tradicinių mielinių vyniotinių su aguonomis, „Smėlio juostų“, grietiniečių, plikytų pyragaičių ar morengų, vaflių, varškės („Draugystės“, „Palangos varškėčio“) ar obuolių pyragų, „Napoleono“, „Medaus“ ar „Bitutės“ tortų, tradicinių spurgų, žagarėlių, vaisių drebučių ar putėsių.
Norintiems eksperimentuoti ir atrasti naujų, originalių skonių padės Astos Eigėlytės-Gunnarsson – kulinarinio tinklaraščio „Villa Alps“ autorės, pirmojo Lietuvoje kulinarinio maisto tinklaraštininkų el. žurnalo „Debesys“ redaktorės – pateikti saldumynų receptai. Visi Astos gardumynai pagaminti su meile, daug kartų išbandyti ir lepinę ne vieną smaližių. Išmoksite išsikepti purią, cinamonu kvepiančią riestę, trapų slyvų pyragą, kakavinį vyniotinį su apelsinų kremu, kardamoninį tortą su šilauogėmis, bruknių putėsių ir kitų burnoje tirpstančių skanumynų.