Reikės:

400 gramų pievagrybių
5 skiltelės česnako
4 šaukštai balzamiko acto
4 šaukštai aliejaus
2-3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis prieskonių (persiladas)

Balzamiko actą sumaišyti su sojos padažu ir cukrumi. Sudėti trintą česnaką, persilado prieskonius, aliejų ir gerai išmaišyti.

Sudėti išvalytus pievagrybius ir dar kartą gerai išmaišyti, kad visi grybai būtų padaže. Palikti valandą, kad padažas įsigertų.

Sudėti į skardelę arba suverti pievagrybius ant medinių pagaliukų ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

P.S. Tobulas skonis, jeigu juos iškart valgyti iš kepimo formelės su itališka duona ciabatta arba prancūzišku batonu.

Skanaus!

Anželika

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)