Reikės:
2 nedidelių paršelio kojų
2 vištienos krūtinėlės filė
1 karkos
2 morkos
1 salieras
1 didelis svogūnas
1-2 lauro lapų ir
česnako skiltelių
kelių kvepiančiųjų pipirų grūdelių
šviežių krapų šakelių
Alyvuogių papuošimui
Kojeles, mėsą užpilkite vandeniu ir ant lėtos ugnies virkite maždaug 2,5-3 val. Kai užvirs, pakeiskite vandenį. Sudėkite supjaustytas daržoves ir virkite toliau, kol mėsa atšoks nuo kaulų.
Baigiant virti įberkite druskos, pipirų bei lauro lapelių. Sultinį perkoškite, kauliukus išrinkite, mėsą supjaustykite. Virta krūtinėlė sumaišykite su smulkintais krapais.
Sluoksiuojame: ant formos dugno išdėliokite supjaustytas alyvuogės, vištienos krūtinėlę su krapais bei plėšyta karka. Sultinį pagardinkite išspausto česnako skiltelę ir užpilkite forma. Prie šaltienos patiekite vyno acto arba pjaustytų citrinų.
Justyna