Datulės - 7 vnt.
Graikiniai riešutai - 10 vnt.
Trešnės - 20 vnt.
Aguonos - 1 saujelė
Medus - 1 arbat. šaukštelis
Datules ir graikinius riešutus sutrinti su blenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė.
Galima papildomai pridėti daugiau riešutų (jeigu per saldu) arba dalutlių (kai saldumo trūksta). Šia košele aplipinti trešnes. Prieš tai nepamiršti iš jų išimti kauliukus. Tada rutuliukus apvolioti aguonose. (Galima ir kokoso drožlėse ar tupintuose riešutuose.) Šaldytuve palaikyti maždaug pusvalandį. Skanaus.
Silvijuma
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (2)