Ingredientai:
Pomidorai, 3 kilogramai
Paprika, 1,5 kilogramo
Svogūnai, 1 kilogramas
Morkos, 1 kilogramas
Aliejus, 1,5 stiklinės
Cukrus, 1 stiklinė
Druska, 50 gramų
Actas, 15 gramų
Gaminimo eiga:
Viską supjaustyti, sudėti į vieną indą, išmaišyti ir palikti 30 minučių, kad paleistų sultis.
Puodą pastatyti ant silpnos ugnies ir virti 40 minučių. Paskui įpilti 1 šaukštą acto 70%.
Sudėlioti į sterilizuotus stiklainius, užsukti, apversti ir laukti kol atvės.
Skanaus :)
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją