Ingredientai:
2 apelsinai
250 g migdolų miltų
250 g cukraus
6 vnt. kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
gabaliukas sviesto (formos ištepimui)
džiūvėsėlių (formos pabarstymui)
1. Apelsinus dedame į puodą su vandeniu ir 2 val. verdame ant mažos ugnies. Išėmus, nulupame, išimame sėklas ir, sudėjus į trintuvą, susmulkiname.
2. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.
3. Kiaušinius suplakame, dedame migdolų miltus, apelsinų piurė bei kepimo miltelius. Viską gerai išmaišome.
4. Paruoštą masę pilame į kepimo indą, išteptą sviestu ir pabarstytą džiūvėsėliais.
5. Kepame apie valandą, kol gražiai paskrunda. Atvėsiname, išverčiame pyragą iš formos ir patiekiame. Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (15)