1 arbat. šaukštelio smulkios druskos pagardinimui,
2 arbat.šaukštelių Vorčesterio padažo,
0,5 kg liesos jautienos,
0,5 kg kiaulienos,
½ svogūno galvutės (susmulkintos),
2 skiltelių česnako (susmulkinto),
1 stiklinės džiūvėsėlių,
2 vnt. kiaušinių (išplaktų),
1 arbat. šaukštelio druskos,
½ arbat. šaukštelio juodųjų pipirų,
3 valg. šaukštų garstyčių,
¼ stiklinės kečupo.
Dideliame dubenyje sumaišykite smulkai supjaustytą jautieną, kiaulieną, smulkintus svogūnus, česnaką, druską, Vorčesterio padažą, džiūvėsėlius, garstyčias, pipirus ir išplaktus kiaušinius. Viską galite suminkyti rankomis – tai pats lengviausias būdas tinkamai sumaišyti visus ingredientus.
Minkykite, kol viskas gerai susimaišys.
Gautą mėsos masę sudėkite į kepimo skardą ir sulyginkite mėsos paviršių. Ant mėsos viršaus užpilkite ketčupo.
Kepkite iš anksto įkaitintoje iki 180-200° C orkaitėje apie 1 val.
Skanaus!