– Jūsų kuriami aksesuarai bei drabužiai išsiskiria originaliais piešiniais – fraktalais. Kiek teko domėtis, fraktalai – savęs, savo pasąmonės pažinimo būdas, kai, intuityviai pasirenkant spalvas ir jomis spalvinant tam tikrą piešinį, pagal jį sprendžiama apie emocinę būklę, apie patirtus psichologinius sunkumus ar panašiai. Kaip jūs atradote fraktalus? Papasakokite, pagal kokią techniką jie piešiami. Ar pati ėmėte juos piešti, turėdama kokį nors tikslą?

– Su fraktalais susidūriau, radusi fraktalų knygą pas savo senelį. Mane labai sužavėjo tai, kad knygos autorė aprašė fraktalus, apibūdino, kaip jie psichologiškai veikia žmogaus pasąmonę, nupasakojo, kaip iš fraktalų matosi žmogaus vidinis pasaulis. Kadangi neturėjau intencijos studijuoti psichologiją, man labai patiko toks apibūdinimas ir kilo vidinis postūmis pabandyti. Atlikusi 21 dieną trukusį rekomenduojamą fraktalų piešimo ciklą, susisiekiau su knygos autore ir paprašiau pakomentuoti mano darbą. Kai ji apibūdino visą mano fraktalų kelionę, pamačiau, kad šie komentarai stipriai atspindi mane, mano gyvenimo laikotarpį, nors tas žmogus manęs tikrai nepažinojo. Tai tapo man paskata eiti mokytis pas šią knygos autorę ir pačiai tapti šio meno mokytoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)